ಬದಲಾವಣೆಗೆ ಅವಕಾಶ: ಅಕ್ಕಿ ಮತ್ತು ಟೆಂಪೆಯೊಂದಿಗೆ ಬೇಯಿಸಿದ ಎಲೆಕೋಸು

ಅಕ್ಟೋಬರ್ 27, 09
ಎಕ್ಸೋಪಾಲಿಟಿಕ್ಸ್, ಇತಿಹಾಸ ಮತ್ತು ಆಧ್ಯಾತ್ಮಿಕತೆಯ 6 ನೇ ಅಂತರರಾಷ್ಟ್ರೀಯ ಸಮ್ಮೇಳನ

Vážení přátelé, vegani, vegetariáni i masožravci. Dnes bychom vás rádi inspirovali novým receptem, a tím je: Zapečená kapusta s rýží a tempehem. Tento recept je veganský a bezlepkový. Ale jistě si na něm pochutnají všichni. Použitím uzeného bio tempehu a rostlinné smetany se stává toto jídlo kulinářským zážitkem. Budeme rádi za vaše sdílené zkušenosti, jak se Vám šátečky povedly a jak Vám chutnaly.

ಪೆಟ್ರ್ ಮತ್ತು ಇವಾ ವ್ಯಕ್ತಿಗಳು ಮತ್ತು ಗುಂಪುಗಳಿಗೆ ಜಾಗೃತ ಅಡುಗೆ ಕೋರ್ಸ್‌ಗಳನ್ನು ಸಹ ಆಯೋಜಿಸುತ್ತಾರೆ, ಸಾಮಾಜಿಕ ಮತ್ತು ಖಾಸಗಿ ಕಾರ್ಯಕ್ರಮಗಳಲ್ಲಿ ಅಡುಗೆ ಮಾಡುತ್ತಾರೆ. ನಿಮಗೆ ಆಸಕ್ತಿ ಇದ್ದರೆ, ಅವರನ್ನು ಸಂಪರ್ಕಿಸಲು ಮುಕ್ತವಾಗಿರಿ ಪುಟಗಳು ಅಥವಾ ಆನ್ FB.

Recept: Zapečená kapusta s rýží a tempehem

Suroviny:

  • Rýže basmati 200 g (zvlášt uvařit)
  • 3PL oleje slunečnicového
  • 320ml vody
  • 1/3 ČL soli mořské
  • 1ČL vegetky bez soli
  • Kapusta 400g (zvlášt uvařit ve slané vodě do poloměka)
  • Tempeh BIO uzený 200g (nastrouhat nahrubo)
  • Cibule 1 ks (nakrájet na kostičky, pod tempeh)
  • Olej slunečnicový 3 PL (vymazat pečící nádobu)
  • Smetana sojová 200 ml

Doba přípravy: cca 35 min + 30 min pečení v troubě na 200 stupňů.

ವಿವರಣೆಗಳು: ČL = ಟೀಚಮಚ, ಪಿಎಲ್ = ಸೂಪ್ ಚಮಚ

ವಿಧಾನ:

Uvaříme si rýži (rýži proláchneme a na oleji orestujeme, osolíme, přidáme trochu podravky a necháme vařit cca. 5 minut). Přichystáme si kapustu, kterou dáme vařit do poloměkka. Nachystáme si cibuli, kterou si nakrájíme na kostičky. Tempeh si na hrubo nastrouháme.

Rozpálíme olej, přihodíme připravenou cibulku a tempeh. Vše orestujeme. Necháme si vychladnout kapustu, kterou později nakrájíme. Vymažeme si pekáč a vrstvíme vrstvu kapusty, rýže a směsi s tempehem. Střídáme vrstvy. Kapustu dáme na úplný závěr. Všechny vrstvy zalijeme smetanou a dáme péct.

ಇವಾ ಮತ್ತು ಪೆಟ್ರ್ ಎಲ್ಲರಿಗೂ ಒಳ್ಳೆಯ ಅಭಿರುಚಿಯನ್ನು ಬಯಸುತ್ತಾರೆ

ಇದೇ ರೀತಿಯ ಲೇಖನಗಳು